Školski kalendar i obaveštenja
<< Povratak

ŠKOLSKA 2022/23. GODINA - INFORMACIJE PRED POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Dragi učenici i roditelji učenika, U četvrtak, 1. septembra 2022. godine krećemo u školu. Raspored smena i odeljenja nalazi se na slici u objavi. Raspored učenika u pete razrede učenici će saznati kada u četvrtak, 1. septembra, dođu ujutro u školu na 7.30. Njih će u dvorištu škole dočekati njihove odeljenjske starešine, pročitaće imena učenika koji idu u odeljenja petog razreda i odvešće ih u učionicu na prvi čas odeljenjskog starešine. U četvrtak, 1. septembra, učenici će dobiti raspored časova, a časovi će samo ovoga dana biti skraćeni. Prepodnevna smena u svim objektima u četvrtak počinje u 7.30, a završava se najkasnije u 11.10. Poslepodnevna smena u svim objektima u četvrtak počinje u 12.00, a završava se najkasnije u 15.40. Za prepodnevnu smenu, đački autobus sa Kelebije kreće u 7.00. Nakon prepodnevnih časova u 11.15 vraća đake na Kelebiju. Za popodnevnu smenu, đački autobus sa Kelebije kreće u 11.30, i vraća đake nakon poslednjeg popodnevnog časa u 15.45 na Kelebiju. Sve ostale informacije učenici će dobiti od svojih odeljenjskih starešina. Srećan polazak u školu u školskoj 2022/23. godini! Vesna Vajs, direktorka škole


Školska 2020/2021. godina


Poštovane kolege i roditelji!
Verovatno ste čitali ili čuli u medijima da je u ponedeljak ove nedelje došlo do velikog požara u naselju Zorka i da je jednoj porodici izgorela u potpunosti kuća sa radionicom. Radi se o porodici naše učenice. Njen stariji brat je takođe bio naš učenik, i ne samo on: i njihova starija sestra, pa i otac i deda su pohađali ovu školu. S obzirom da sada škola, zbog aktuelne situacije, nije u mogućnosti da organizuje velike akcije i koncerte, molimo vas da pomognemo ovoj porodici. Otvoren je račun u Vojvođanskoj banci za novčane donacije. Porodica započinje svoj život od nule, treba joj pomoći da ponovo izgradi svoj dom. Molim sve nastavnike i roditelje učenika da doprinesu ovom novom životnom cilju porodice Pfajfer i uplate koliko mogu na račun donacija. Porodica je do sada dobila mnogo odeće i stvari, tako da im za sada to nije potrebno, nego novac za izgradnju kuće, jer zima dolazi, a oni su sada na privremenom smeštaju. Podaci za uplatu su sledeći:
Pfajfer Laszlo
Ulica Ferenca Bodrogvarija 58
24000 Subotica
Vojvođanska banka A. D.
Broj računa: 325930070348732394
Hvala svima koji budu pomogli!
VAŽNO! U prilogu je dopis školama. Prenosimo deo koji se odnosi na roditelje učenika.
"Škola je u obavezi da obavesti roditelje učenika da obrate pažnju na sadržaje koje učenici postavljaju tokom procesa onlajn učenja, te da ih informiše da će neprimereno ponašanje učenika uticati na ocenu iz vladanja na kraju školske godine.
Ukoliko škola ima saznanja o digitalnom nasilju između učenika koje se nastavlja i pored informisanja roditelja i/ili predstavlja poseban rizik po učenika/ke izložene nasilju, potrebno je da podnese prijavu nadležnom Ministarstvu unutrašnjih poslova i o tome izvesti nadležnu Školsku upravu.
Zahvaljujemo na saradnji.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja."


Obaveštenje za roditelje/zakonske zastupnike učenika u osnovnim i srednjim školama:

Obavestenje za roditelje_nastava na daljinu_MPNTR.pdf


OBUSTAVA NASTAVE - UVEDENO VANREDNO STANJE U SRBIJI dana 15. 3. 2020. u 20.00

Poštovani učenici, roditelji, nastavnici, svi zaposleni u OŠ "Sečenji Ištvan"!

Večeras je proglašeno vanredno stanje u Srbiji u sklopu borbe protiv epidemije koronavirusa. OD SUTRA NEMA NASTAVE U ŠKOLI. Učenici NE DOLAZE U ŠKOLU. Očekujemo Uredbu Vlade Srbije kojom će bliže biti određene mere za sve, pa i za školu.

Nastavnici će sutra, odmah po prijemu uputstava od strane Ministarstva prosvete biti obavešteni o potrebnim koracima, i kada ih budemo znali, obavestićemo i učenike.

Molimo sve za strpljenje, preduzimajte sve mere predostrožnosti protiv koronavirusa, a o načinu nastave bićete obavešteni.

Direktorka: Vesna Weiss
OBAVEŠTENJE U VEZI SA OBUSTAVOM NASTAVE

Poštovani učenici i roditelji, na osnovu Odluke Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje obustavlja se nastava u školama od sutra, 12. februara zaključno sa 21. februarom 2020. godine. U prilogu je Odluka. Sve nove informacije pravovremeno ćemo objaviti na Fejsbuk stranici škole, na sajtu škole i na ulaznim vratima škole u svakom objektu.ŠKOLSKI KALENDAR ZA 2019/2020. GODINU


Pravilnik_OS_KALENDAR RADA_19-20.doc

Tabela_OS_KALENDAR RADA_19-20.docx