Školski kalendar i obaveštenja
<< Povratak

VAŽNO! U prilogu je dopis školama. Prenosimo deo koji se odnosi na roditelje učenika.
"Škola je u obavezi da obavesti roditelje učenika da obrate pažnju na sadržaje koje učenici postavljaju tokom procesa onlajn učenja, te da ih informiše da će neprimereno ponašanje učenika uticati na ocenu iz vladanja na kraju školske godine.
Ukoliko škola ima saznanja o digitalnom nasilju između učenika koje se nastavlja i pored informisanja roditelja i/ili predstavlja poseban rizik po učenika/ke izložene nasilju, potrebno je da podnese prijavu nadležnom Ministarstvu unutrašnjih poslova i o tome izvesti nadležnu Školsku upravu.
Zahvaljujemo na saradnji.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja."


Obaveštenje za roditelje/zakonske zastupnike učenika u osnovnim i srednjim školama:

Obavestenje za roditelje_nastava na daljinu_MPNTR.pdf


OBUSTAVA NASTAVE - UVEDENO VANREDNO STANJE U SRBIJI dana 15. 3. 2020. u 20.00

Poštovani učenici, roditelji, nastavnici, svi zaposleni u OŠ "Sečenji Ištvan"!

Večeras je proglašeno vanredno stanje u Srbiji u sklopu borbe protiv epidemije koronavirusa. OD SUTRA NEMA NASTAVE U ŠKOLI. Učenici NE DOLAZE U ŠKOLU. Očekujemo Uredbu Vlade Srbije kojom će bliže biti određene mere za sve, pa i za školu.

Nastavnici će sutra, odmah po prijemu uputstava od strane Ministarstva prosvete biti obavešteni o potrebnim koracima, i kada ih budemo znali, obavestićemo i učenike.

Molimo sve za strpljenje, preduzimajte sve mere predostrožnosti protiv koronavirusa, a o načinu nastave bićete obavešteni.

Direktorka: Vesna Weiss




OBAVEŠTENJE U VEZI SA OBUSTAVOM NASTAVE

Poštovani učenici i roditelji, na osnovu Odluke Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje obustavlja se nastava u školama od sutra, 12. februara zaključno sa 21. februarom 2020. godine. U prilogu je Odluka. Sve nove informacije pravovremeno ćemo objaviti na Fejsbuk stranici škole, na sajtu škole i na ulaznim vratima škole u svakom objektu.



ŠKOLSKI KALENDAR ZA 2019/2020. GODINU


Pravilnik_OS_KALENDAR RADA_19-20.doc

Tabela_OS_KALENDAR RADA_19-20.docx